Heb jij al nagedacht over het voorbereiden op je levenseinde 
en het goed afscheid nemen van je leven? Ik help je daarbij!

Telefoon: 06-21335369

Je kunt een lijst opstellen met doelen die je op korte en lange termijn wil halen. Want doelen opstellen geeft hoop, en geeft je leven ook zin. Het maakt dat je bewust leeft.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Alleen voor zieke en oude mensen?

In de zomer van 2016 maakte ik een video over The bucketlist.  In deze video vertelde ik onder andere over de oorsprong van het woord bucketlist. Ook vertelde ik dat het maken van een bucketlist niet alleen iets is voor zieke of oude mensen. Maar wat komt er dan op jouw bucketlist te staan? Op internet is genoeg inspiratie te vinden, bijvoorbeeld


Houd je bucketlist realistisch

Zoals ik op mijn YouTube kanaal al vertelde hoeft een bucketlist helemaal niet te bestaan uit grote dromen. Op mijn bucketlist staat onder meer: Een marathon rennen over de Chinese muur. Maar is dit wel realistisch of toch te hoog gegrepen? 


Houd je bucketlist simpel

Maar vaak zijn het juist de simpele wensen die een bucketlist van waarde maken. Aan het einde van 2016 keek ik terug op het jaar en dacht ik na over het komende jaar 2017. Vandaag op 1 januari is het voor mij weer tijd om een nieuwe lijst op te stellen. 

Een bucketlist kan ook veranderen. Interesses veranderen, situaties veranderen en daarom heb ik ook mijn bucketlist weer herschreven. Heb jij een bucketlist?

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV